Beoordelingen van Toko Toet Den Haag

Recente recensies van Toko Toet Den Haag

4 sterren na 44 reviews

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond op de afgesproken tijd keurig klaar. Vriendelijk en vlot geholpen. Thuis rijkelijk en overvloedig heerlijk gegeten.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Dé oudste en beste toko in den haag. Een ervaring als een reis in indonesie. Zelfs afhalen benadert het warme welkome gevoel van de bediening. Je voelt ruikt proeft de aandacht die achter de schermen besteed is aan de gerechten, om bij gasten het geluksgevoel op te wekken, nog voor de eerste hap. Gauw naar huis, ongeduld, proeven, keuren. De typische smaak van toet, basic, geurig, verfijnd en van het (platte)Land. Keer op keer op keer op keer

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ouderwets heerlijk gegeten. Komen hier graag vanuit Alkmaar heen rijden. Nu gegeten op de hotelkamer in Scheveningen.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Er was nog niet begonnen aan mijn bestelling toen ik deze op de aangegeven tijd 15:00 ging ophalen. Dus onnodige wachttijd. De bestelde atjar ketimoen bleek bij thuiskomst niet bij de bestelling te zitten. De sateh babi was niet helemaal gaar. Ik betere ervaringen gehad. Dit kan en moet echt veel beter.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima En lekker. Afhalen ging ook goed en op tijd. Tot een volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Wij komen terug.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en prima service!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk eten. Toko Toet is wat mij betreft de beste, zolang de huidige koks blijven koken.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. De hoeveelheid rijst was wat weinig. Maar dat haalt geen ster ermee weg ;-)

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Klacht: Bij de bestelling ontbrak een ei. Verder waren er maar 2 sate stokjes i.p.v 6. Dure sate's dus € 5.50 per stuk.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, goed verzorgd en verpakt, net op tijd. Toko Toet is toch wel een van de beste Toko's!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima en ruim voldoende

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Jammer bestelling geplaatst voor kipsate halen we T,op is die er niet meer ,zeg dat als de bestelling geplaatst wordt ,Eten was vanouds lekker

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke rijsttafel! Makkelijke site om te bestellen. Perfect op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is heerlijk, alleen is het jammer dat als men een online bestelling doet het niet opgepakt of vergeten wordt. Dit is bij mij al in een korte tijd twee keer overkomen. Ik heb die dag rond 12:00 besteld en kom laat in de middag op de afgesproken tijdstip om 17:00 uur de zaak binnen om mijn bestelling op te halen, de dame bij de balie kijkt mij verbaasd aan. Het moest nog helemaal klaargemaakt worden terwijl het al die ochtend rond 12:00 online besteld was en ik vervolgens een bevestiging e-mail heb ontvangen waarin staat dat zij ermee aan de slag gaan. Wat ook jammer is dat bestelde snacks die mee besteld waren niet meer op voorraad waren, dit is wel gecompenseerd met wat anders. Het niet op tijd opakken van online bestellingen is wel een minpuntje vind ik.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Online een bestelling geplaatst, maar in de toko bleek dat dit niet mogelijk was. Alsnog ter plekke de bestelling opnieuw geplaatst. Niet efficiënt, want er was 1 medewerker die de klanten moest helpen. Het duurde onnodig lang.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten met mijn vrienden. Veel keuze en alles was goed bereid.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd geweldig Indonesisch! De beste in Den Haag.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer heb ik besteld online. Het stond wel klaar toen ik kwam, maar er ze wisten niet of het warm of koud moest worden geleverd. Bovendien geen lemper en risolles. Andere keuze gemaakt en bij thuiskomst bleek de bestelde sate niet geleverd. Ik zal niet zo gauw een tweede keer online bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Op vrijdagmorgen 11 december heb ik online een bestelling geplaatst en meteen betaald. Toen mijn dochter 's avonds op de afgesproken tijd het eten kwam ophalen stond er niets klaar. Men had de hele dag de computer niet aangedaan! Eerst werd ontkend dat er een bestelling was gedaan, later werd met tegenzin eten uit de diepvries gehaald. Omdat er thuis gasten zaten te wachten, heeft mijn dochter het eten maar koud meegenomen om het thuis op te warmen. De kwaliteit van het eten viel wat tegen, zeker vergeleken met het betaalde bedrag 72 euro!! Dit is de eerste en laatste keer dat wij een bestelling hebben geplaatst bij Toko Toet.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was zoals gewoonlijk heerlijk! Ik had besteld voor mijzelf en mijn moeder die een Indisch verleden heeft. Ook zij heeft ervan genoten. Blijf zo doorgaan dan zullen jullie vele gelukkige klanten hebben en ik zal zeker in de nabije toekomst bij jullie bestellen.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt super slecht. Het eten was lauw opgewarmd, het ei was helemaal oud en hard en er misten twee producten. Erg jammer, want hier voorheen lekker gegeten :(

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas had niemand naar de bestelling gekeken. Dus stond er niets voor ons klaar. Eten zoals altijd geel lekker.

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, maar een bezorgtijd van 1,5 uur (als je een half uur belooft), kan écht niet. Zonde natuurlijk. Wat een supergoede ervaring kan zijn, wordt hierdoor verpest. Regel dat beter (niet verschuilen achter anderen: wij bestelden expres bij jullie zelf).

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had via de mail een bestelling geplaatst. Bij het ophalen bleek dit niet helemaal goed gegaan te zijn bij de Toko. Gelukkig werd er niet moeilijk over gedaan en het eten gelijk klaar gemaakt Het smakte weer als van ouds

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker,maar moest erg lang wachten.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik wist al dat het lekker zou zijn, maar heb ook mijn Aziatische vrienden erg kunnen laten smullen. Top kwaliteit en ik ben keurig gebeld dat het wat later ging worden met de bezorging.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vrijdag om 9 uur 'smorgens bestelling geplaatst. Om 18.15 gevraagd naar de bestelling kreeg als antwoord zijn er nu mee bezig binnen een kwartier wordt er bezorgd. Om 18.40 werd telefonisch gemeld dat het nog klaar gemaaktmoet worden. Toen is afgesproken dat de bestelling zaterdag om 1900 bezorgd zou worden met extra spekkoek. Zaterdag werd er weer niet bezorgd. Om zeven gebeld met Toko Toet kreeg ik een onaardige mevrouw aan de lijn die me liet uitleggen waar ze moest bezorgen en dat ze 19.45 zou bezorgen. Hierna zegt u zou het op komen halen u praat onduidelijk? Daarom heb ik de bestelling gecanceld . Jammer dat 40 jaar het kontzak verbroken moet worden.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

We halen hier al 20 jaar de lekkerste hapjes en gerechten; altijd héél erg lekker, altijd vers en goede kwaliteit. De saté is de lekkerste saté die we kennen!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was zoals altijd heerlijk. Bestelde voor het eerst via de site. Ik kreeg smoor ipv rendang, dat was een beetje jammer. Daarnaast was er niets gedaan met de opmerkingen en vragen die we hadden gesteld. Dit is natuurlijk jammer. Maar Toet blijft een toptent en een van e lekkerste Indonesische restaurants van Den Haag!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Peter bonen in overvloed en uitstekende snaken. Twee keer opscheppen moet. Saté uitstekend.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het Eten is perfect en de bezorging idem dito. Alleen maar lof voor toko Toet!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging en het eten waren geweldig alleen maar complimenten Hebben jullie site aan kennissen doorgegeven en hopen dat het zo geweldig blijft

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk en wat een goede service 👍

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker makan2

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten met mijn zoon en kleinkinderen, iedereen smulde . Website is ook duidelijk je weet wat je besteld. Prima Toko Toet , ik hoop gauw weer een keer terug te komen .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd en super beleefd. Het eten was keurig in bakjes verdeeld. Eten was meer dan genoeg. Kortom voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Kwaliteit was zeker goed en vers. En de bestelling, ook al hadden wij die kort van te voren geplaatst, was precies op tijd.